Arjen & Co levert de volgende diensten:

  • Communicatieadvies
  • Copywriting & (hoofd/eind)redactie
  • Conceptontwikkeling
  • Realisatie van communicatiemiddelen, waaronder websites
  • Detachering
  • Interim (project)management

Daarnaast kan Arjen & Co in eigen beheer en in samenwerking uitgeefconcepten ontwikkelen voor bijvoorbeeld magazines of websites. Een goed voorbeeld is de uitgave ‘Herenstraat tussen Oost en West‘, een eigentijds fotoboek (2009).

Niet alleen
Alhoewel Arjen & Co een eenmansbedrijf is, kan het totaalprojecten realiseren dankzij een nauwe samenwerking met een geselecteerde groep van andere ondernemingen en disciplines. Zoals met vormgevers, fotografen, illustratoren, drukkers, webbouwers, freelance redacteuren, et cetera.

Meer weten?
Benieuwd naar wat Arjen & Co voor ú en uw organisatie kan betekenen? Graag overleggen we in een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Onze werkwijze

Arjen & Co onderscheidt zich met een klantbenadering die erg persoonlijk en servicegericht is. Hierbij is het belangrijk een persoonlijke band met de opdrachtgevers te kunnen opbouwen. Natuurlijk staan kwaliteit en gedegenheid in het werk voorop.

We houden van co-creatie met onze opdrachtgevers. Dat betekent dat we samen werken aan de benodigde communicatievraagstukken en communicatiemiddelen. Ieder vanuit zijn eigen kennis, disciplines en toegevoegde waarde. De basis voor deze samenwerking is een persoonlijke band met op zijn tijd ruimte voor de nodige humor. Communicatie is en blijft immers mensenwerk.

Kwaliteit en oog voor detail zijn belangrijke kenmerken voor ons werk. Onze dienstverlening draait op flexibiliteit, snelheid en duidelijke, scherpe tarieven.